Laboratorieteknologi
Med studieretningen Laboratorieteknologi bliver du kvalificeret til at arbejde som tekniker med produktion, udvikling eller kontrol af produkter.
Styrk dine kompetencer
Studieretningen Laboratorieteknologi giver dig mulighed for, at du specialiserer dig ud fra dit faglige udgangspunkt og retter sig primært mod personer med relevant faglig uddannelse inden for laboratorieområdet. Du kvalificeres til at varetage tværfaglige opgaver inden for fødevarer, medicin, bioteknologi, miljø eller kemi. Samtidig klæder uddannelsen dig på til at lede forsøg og projekter inden for f.eks. fødevarebranchen eller medicinalindustrien. Du føjer ny viden og færdigheder til dine kompetencer med din indsigt i produktion, udvikling og kontrol, samt i hygiejne, sikkerhed og lovgivning.
Struktur og opbygning
Den samlede uddannelse tæller 60 ECTS-point og er på akademiniveau. Studieretningen Fødevareteknologi består af to obligatoriske fag og et antal valgfrie, herunder retningsspecifikke, fag. Tager du hele uddannelsen i streg, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium på en videregående uddannelse. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt.
Obligatoriske fag
Retningsspecifikke fag
Valgfag
Læse mere om Proces-, Laboratorie og Fødevareteknologi
Vil du gerne opnå ny viden og direkte anvendelige kompetencer i dit job i medicinal- eller biotekbranchen, kemisk industri, laboratoriearbejde eller fødevarebranchen en gros? På uddannelsen Proces-, laboratorie- og fødevareteknologi får du grundlæggende viden om forsøgs- og projektstyring.
Kontakt Efteruddannelse
Hvis du har brug for hjælp, så kontakt Efteruddannelse via vores hovednummer 5076 2670 Telefontid mandag-torsdag kl. 9-15. Fredag kl. 9-12. eller skriv til os via mail: efteruddannelse@zealand.dk