Sjællands Erhvervsakademi

Laboratorieteknologi

Med studieretningen Laboratorieteknologi bliver du kvalificeret til at arbejde som tekniker med produktion, udvikling eller kontrol af produkter.

Proces_laboratori_fødevareteknologi-1-1600x1067px

Styrk dine kompetencer

Studieretningen Laboratorieteknologi giver dig mulighed for, at du specialiserer dig ud fra dit faglige udgangspunkt og retter sig primært mod personer med relevant faglig uddannelse inden for laboratorieområdet. Du kvalificeres til at varetage tværfaglige opgaver inden for fødevarer, medicin, bioteknologi, miljø eller kemi. Samtidig klæder uddannelsen dig på til at lede forsøg og projekter inden for f.eks. fødevarebranchen eller medicinalindustrien. Du føjer ny viden og færdigheder til dine kompetencer med din indsigt i produktion, udvikling og kontrol, samt i hygiejne, sikkerhed og lovgivning.

Struktur og opbygning

Den samlede uddannelse tæller 60 ECTS-point og er på akademiniveau. Studieretningen Fødevareteknologi består af to obligatoriske fag og et antal valgfrie, herunder retningsspecifikke, fag. Tager du hele uddannelsen i streg, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium på en videregående uddannelse. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt.

Obligatoriske fag

Retningsspecifikke fag

Valgfag

Opstart
28. september 2022
Lokation
Roskilde
Pris
DKK 5.300.-
Opstart
28. september 2022
Sted
Maglegårdsvej 2
Slutdato
7. december 2022
Undervisningsdage
28. september 2022
5. oktober 2022
12. oktober 2022
26. oktober 2022
2. november 2022
9. november 2022
16. november 2022
23. november 2022
Tidspunkt
Aftenundervisning
Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Forplejning
På første undervisningsdag vil der blive serveret kaffe, te og kage. På alle undervisningsdage er der mulighed for at trække koldt vand i vores automater.
Litteraturudgifter
Deltagerprisen inkluderer ikke litteratur.
Det er op til den studerende at anskaffe litteratur. Evt. på www.saxo.dk.
Pris
DKK 5.300.-
Tilmeld

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Cecilia Steinmann Christiansen

50762655

Kaj Reiter

50762669

Zealand

Cookie-indstillinger

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk. Når du klikker ‘OK’, accepterer du vores brug af cookies og Zealand’s privatlivspolitik.

Ved at klikke ‘OK’ accepterer du samtidig, at vores annoncører kan behandle dine data til at målrette annoncer til dig. Du kan trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Annonce-indstillinger’ i bunden af siden.

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål