Sjællands Erhvervsakademi
EN DK

Laboratorieteknologi

Med studieretningen Laboratorieteknologi bliver du kvalificeret til at arbejde som tekniker med produktion, udvikling eller kontrol af produkter.

Proces_laboratori_fødevareteknologi-1-1600x1067px

Styrk dine kompetencer

Studieretningen Laboratorieteknologi giver dig mulighed for, at du specialiserer dig ud fra dit faglige udgangspunkt og retter sig primært mod personer med relevant faglig uddannelse inden for laboratorieområdet. Du kvalificeres til at varetage tværfaglige opgaver inden for fødevarer, medicin, bioteknologi, miljø eller kemi. Samtidig klæder uddannelsen dig på til at lede forsøg og projekter inden for f.eks. fødevarebranchen eller medicinalindustrien. Du føjer ny viden og færdigheder til dine kompetencer med din indsigt i produktion, udvikling og kontrol, samt i hygiejne, sikkerhed og lovgivning.

Struktur og opbygning

Den samlede uddannelse tæller 60 ECTS-point og er på akademiniveau. Studieretningen Fødevareteknologi består af to obligatoriske fag og et antal valgfrie, herunder retningsspecifikke, fag. Tager du hele uddannelsen i streg, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium på en videregående uddannelse. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt.

Obligatoriske fag

Retningsspecifikke fag

Valgfag

Zealand

Cookie-indstillinger

Zealand og tredjeparter bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk samt til statistik. Du kan til- og fravælge cookies ved at klikke på knapperne herunder. Når du klikker ‘Accepter alle’, accepterer du vores brug af cookies og Zealands privatlivspolitik. Du kan ændre eller trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Cookieindstillinger’ i bunden af siden. Læs mere om cookies i vores cookiepolitik

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål