Sjællands Erhvervsakademi

Kom ud i verden

Som studerende på Zealand har du mulighed for at tage et studie- eller praktikophold i udlandet. Det globale arbejdsmarked er under hastig udvikling og dans erhvervsliv er en integreret del af dette marked. Vores mål er at understøtte udviklingen af dit globale udsyn, blandt andet igennem et studie-eller praktikophold i udlandet.

Hvis du ønsker at tage et semester i udlandet bør du planlægge dit udvekslingsophold i god tid. Ideelt bør du begynde din planlægning et halvt til et helt år før selve opholdet.

Du kan vælge to former for udveksling: Praktik- eller studieophold. Og hertil kommer valget om det skal være inden for eller uden for EU.

Studie og praktikophold i udlandet er en oplevelse for livet

Jeg støtter vores studerendes interesse for at komme på udveksling. Foruden det store faglige udbytte oplever de fleste studerende, at et ophold i udlandet giver dem en utrolig værdifuld personlig udvikling. De kommer hjem med et andet verdenssyn, ligesom de fleste også oplever, at de hjemlige himmelstrøg pludselig ses i et helt andet lys. Med sig videre i livet tager de international kulturforståelse, praksisnær viden og stærke sprogkundskaber.

— Jørgen Heramb, International chef

Erasmus charter

Erasmus Policy Statement

Erasmus+ ID: DK KOGE03

PIC: 949083794

Kontakt

Anne-Kathrine Skadhauge

International koordinator

Praktikkoordinator

50762628

ansk@zealand.dk

Køge

Helene Weiss Johansen

Lektor

50762647

HeJo@zealand.dk

Næstved

Jan Kiholm

Underviser

50762612

JaKi@zealand.dk

Næstved

Ditte Marie Arbjerg

DIAR@zealand.dk

Roskilde

Kenneth Strøm Hansen

Underviser

50761019

keha@zealand.dk

Slagelse