Fødevareteknologi
Indenfor studieretningen Fødevareteknologi arbejder du med fødevarefremstilling, hygiejne, sikkerhed og lovgivning.
Om uddannelsen
Med retningen Fødevareteknologi kvalificerer du dig til at arbejde som mellemleder med ansvar for fødevarefremstilling, herunder hygiejne, sikkerhed og lovgivning. Uddannelsen sig mod studerende med faglig indenfor fødevareområdet: Er du for eksempel kok eller slagter, kan du gennem uddannelsen kvalificere dig til at arbejde som mellemleder inden for fødevarefremstilling. Du føjer ny viden og færdigheder til dine kompetencer inden for fødevarebranchen en gros, laboratoriearbejde, samt kemisk industri. Med din indsigt i produktion, udvikling og kontrol af produkter, samt hygiejne, sikkerhed og lovgivning kan du lede naturvidenskabelige, tekniske eller medicinske undersøgelser, projekter og forsøg.
Struktur og opbygning
Den samlede uddannelse tæller 60 ECTS-point og er på akademiniveau. Studieretningen Fødevareteknologi består af to obligatoriske fag og et antal valgfrie, herunder retningsspecifikke, fag. Tager du hele uddannelsen i streg, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium på en videregående uddannelse. Alle fag afsluttes med en eksamen, og uddannelsen afsluttes med et skriftligt afgangsprojekt.
Obligatoriske fag
Retningsspecifikke fag
Valgfag
Læse mere om Proces-, Laboratorie og Fødevareteknologi
Vil du gerne opnå ny viden og direkte anvendelige kompetencer i dit job i medicinal- eller biotekbranchen, kemisk industri, laboratoriearbejde eller fødevarebranchen en gros? På uddannelsen Proces-, laboratorie- og fødevareteknologi får du grundlæggende viden om forsøgs- og projektstyring.
Kontakt Efteruddannelse
Hvis du har brug for hjælp, så kontakt Efteruddannelse via vores hovednummer 5076 2670 Telefontid mandag-torsdag kl. 9-15. Fredag kl. 9-12. eller skriv til os via mail: efteruddannelse@zealand.dk