Innovation og Entrepreneurship
Med en professionsbachelor i Innovation og Entrepreneurship kvalificerer du dig til at udvikle innovative forretningsideer og afprøve dem i praksis.
Vælg uddannelsen, hvis du drømmer om at starte egen virksomhed eller vil arbejde med udviklingsprojekter i andre virksomhed. Du bliver rustet til at udvikle, planlægge og implementere ideer og projekter. Samtidig får du en dybdegående forretningsforståelse, som er relevant i andre erhvervsmæssige sammenhænge. Du får styrket din personlige kommunikation og dine evner til at opbygge og vedligeholde netværk.
I løbet af uddannelsen kan du etablere og drive en virksomhed i samarbejde med medstuderende. Der vil være rig mulighed for løbende sparring og coaching fra undervisere, rådgivere og erhvervsliv. Vi arbejder i hurtige processer med fokus på eksekvering og feedback fra potentielle kunder. Ideen til virksomheden udvikler du sammen med dit team, men du er også velkommen til at medbringe din egen idé, som du videreudvikler og realiserer sammen med dit virksomhedsteam.
- Innovation, udvikling og vækst
- Ledelse
- Iværksætteri
- Praktisk virksomhedsdrift
Hvordan ansøger du?
Læs mere om ansøgningskriterier, ansøgningsfrister, åbent hus m.m. i vores FAQ
Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål omkring uddannelsen kan du kontakte vores optagelseskontor på telefon 5076 2830 — eller pr. mail: apply@zealand.dk
Titel | Innovation og entrepreneurship |
Niveau | Professionsbachelor (PBA) |
Varighed | 1½ år |
ECTS point | 90 |
Sprog | Dansk |
Studiestart |
August / September |
Steder |
Femøvej 3, 4700 Næstved |


Uddannelsen består af 3 semestre, der indeholder en obligatorisk fællesdel, en specialeretning og en tre måneders ulønnet praktikperiode, evt. i egen virksomhed, samt det afsluttende bachelorprojekt. På andet semester vil der være en 14 dages studietur.
På uddannelsen får du undervisning inden for:
- Innovation, udvikling og vækst
- Ledelse og netværk
- Projektledelse
- Praktisk virksomhedsdrift
Derudover kan du selv tone retningen på din uddannelse – alt efter din foregående uddannelsesmæssige baggrund og interesse. Det gør du gennem dit valg af cases, det valgfrie uddannelseselement samt praktikken. Du har mulighed for at komme i praktik i egen virksomhed med tilknytning til en vækstfabrik eller i en eksisterende virksomhed, hvor du kan arbejde med innovative tiltag.
Der arbejdes en del i grupper og du får styrket din personlige kommunikation og dine evner til at opbygge og vedligeholde netværk.
Alle erhvervsakademiuddannelser giver adgang til uddannelsen.
Kontakt os, hvis du har tilsvarende kompetencer, så foretager vi en individuel vurdering.
Bemærk!
Hvis du har et udenlandsk adgangsgrundlag skal du dokumentere, at du har bestået Studieprøven og alle dens delelementer, for at kunne blive optaget på dansksprogede uddannelser på Zealand. Såfremt du på anden måde kan dokumenter dansk på et tilsvarende niveau som ovennævnte, kan du bede om en individuel vurdering.
Hvis du er fra et andet nordisk land og dansk, norsk eller svensk indgik i din adgangsgivende eksamen, skal du normalt ikke tage en danskprøve.
På engelsksprogede uddannelser på Zealand kræves engelsk på mindst B-niveau.
Alle fuldtidsuddannelser på Zealand indeholder en obligatorisk praktikperiode på mellem 10 og 40 uger.
Praktikperiodens varighed og placering varierer afhængigt af uddannelsen, men som hovedregel ligger praktikken på det sidste semester af uddannelsen, og bliver efterfulgt at dit afsluttende projekt.
Når du læser på en videregående fuldtidsuddannelse hos Zealand, kan du søge om SU.
Tranportrabat
Studerende på videregående uddannelser (som er godkendt til SU) kan få rabat på abonnementskort til bus og tog i Danmark.