Innovation og Entrepreneurship (Top-Up)
Drømmer du om et arbejdsliv fyldt med kreativitet, innovation og forretningsideer? Måske endda som selvstændig? Med professionsbacheloren i Innovation og Entrepreneurship kan du katapultere dig lige netop i den retning.
Om uddannelsen
Det lyder næsten for godt til at være sandt, men drømmer du om at blive selvstændig eller hjælpe andre med at forløse deres forretningsideer, så er muligheden her: Med afsæt i enhver erhvervsakademiuddannelse kan du sætte trumf på ved at vælge overbygningsuddannelsen Innovation og Entrepreneurship.
Den uddannelse kvalificerer dig nemlig til at arbejde med innovative forretninger, at udvikle, planlægge og implementere ideer og projekter. Parallelt opnår du en dybdegående forretningsforståelse, som vil være relevant i enhver erhvervsmæssig sammenhæng. Du skal nemlig evne at kunne se helhederne for at kunne udvikle formfuldende løsninger.
Hvad kan du blive som Innovation og Entrepreneurship
Vil du arbejde bredt med innovation, iværksætteri, udvikling, vækst, ledelse og praktisk virksomhedsdrift, så er du havnet det rigtige sted. Her får du også styrket din personlige kommunikation og får udviklet dine evner til at opbygge og vedligeholde netværk. Det er en oplagt uddannelse, hvis du vil starte egen virksomhed eller være en habil og vellidt teamspiller på udviklingsprojekter i andre virksomheder.
Du får en god uddannelse med netop de kompetencer, der skal til for at udvikle nye forretningsideer. Du bliver en del af et kreativt og inspirerende miljø, og de mennesker, du møder på din uddannelse, bliver også medlemmer af dit professionelle netværk.
- Innovation, udvikling og vækst
- Ledelse
- Iværksætteri
- Praktisk virksomhedsdrift
Hvordan ansøger du?
Læs mere om ansøgningskriterier, ansøgningsfrister, åbent hus m.m. i vores FAQ
Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål omkring uddannelsen kan du kontakte vores optagelseskontor på telefon 5076 2830 — eller pr. mail: optag@zealand.dk
Titel | Innovation og entrepreneurship |
Niveau | Professionsbachelor (PBA) |
Varighed | 1½ år |
ECTS point | 90 |
Sprog | Dansk |
Studiestart |
September |
Steder |
Femøvej 3, 4700 Næstved |


Omsæt din teori til praksis
På din uddannelse kommer du til at nyde godt af det tværfaglige miljø, som dannes, når mennesker med forskellige baggrunde og fagligheder mødes – også bredere ud på dit uddannelsessted.
Desuden kan du glæde dig over, at underviserne kommer med erfaringer fra erhvervslivet – og at I sammen på uddannelsen er praksisnære og dyrker cases fra virkeligheden. På uddannelsen er der fokus på opstart og udvikling af bæredygtige virksomheder – og uddannelsen er også meget praktisk lagt an for, at du kan udvikle dig og dine innovative og kreative kompetencer i relation til forretnings- og markedsforståelse.
Sammen med dine studiekammerater lærer du at arbejde med udvikling af forretningskoncepter på både et strategisk og et praktisk niveau.
Sådan foregår undervisningen
På uddannelsen får du redskaber til at være en dygtig entrepreneur, som kan håndtere en bred vifte af innovative og udviklingsorienterede opgaver. I løbet af uddannelsen lægger vi op til, at du etablerer og driver en virksomhed i samarbejde med dine medstuderende. På den måde kan du se, hvordan teorien udfolder sig i praksis, og du vil samtidig være et sted, hvor der er rig mulighed for løbende sparring og coaching fra undervisere, rådgivere og erhvervsliv.
Uddannelsen består af en række fagområder: Innovation, ledelse, entrepreneurship og forretningsudvikling – og gennem de fire prismer bliver du klædt godt på til at drive processer inden for innovation og entreprenørskab.
Det er et intenst forløb, for vores undervisere vil sammen med dig arbejde i hurtige processer, for du får mest muligt med dig. Der er fokus på eksekvering og feedback fra eksterne, som kunne blive dine potentielle kunder. Ide til virksomheden kan du have med dig, når du begynder eller du kan udvikle dem sammen med dit virksomhedsteam på uddannelsen.
Alle erhvervsakademiuddannelser giver adgang til uddannelsen.
Kontakt os, hvis du har tilsvarende kompetencer, så foretager vi en individuel vurdering.
Bemærk!
Hvis du har et udenlandsk adgangsgrundlag skal du dokumentere, at du har bestået Studieprøven og alle dens delelementer, for at kunne blive optaget på dansksprogede uddannelser på Zealand. Såfremt du på anden måde kan dokumenter dansk på et tilsvarende niveau som ovennævnte, kan du bede om en individuel vurdering.
Hvis du er fra et andet nordisk land og dansk, norsk eller svensk indgik i din adgangsgivende eksamen, skal du normalt ikke tage en danskprøve.
På engelsksprogede uddannelser på Zealand kræves engelsk på mindst B-niveau.
- Innovation og Entrepreneurship - 2022
- Tillæg gældende for studerende optaget før sommer 2022 -
- Innovation og Entrepreneurship - 2021
- Innovation og Entrepreneurship - Valgfagskatalog - forår 2021
- Innovation og Entrepreneurship - 2020
- Innovation og Entrepreneurship - 2019
- Innovation og Entrepreneurship - 2018
- Innovation og Entrepreneurship - 2016
- Innovation og Entrepreneurship - 2015
- Innovation og Entrepreneurship - 2014
- Innovation og Entrepreneurship - 2013
Alle fuldtidsuddannelser på Zealand indeholder en obligatorisk praktikperiode på mellem 10 og 40 uger.
Praktikperiodens varighed og placering varierer afhængigt af uddannelsen, men som hovedregel ligger praktikken på det sidste semester af uddannelsen, og bliver efterfulgt at dit afsluttende projekt.
Når du læser på en videregående fuldtidsuddannelse hos Zealand, kan du søge om SU.
Tranportrabat
Studerende på videregående uddannelser (som er godkendt til SU) kan få rabat på abonnementskort til bus og tog i Danmark.