Sjællands Erhvervsakademi

Marathonprojekt for Sparta

Studerende på vores uddannelse Serviceøkonom er i fuldt sving med et tæt og udfordrende case-samarbejde med Sparta Atletik og Motion. Opgaven skal munde ud i forslag til events langs ruten og nye markedsføringstiltag af Telenor Copenhagen Marathon 2019.

Studerende på vores uddannelse Serviceøkonom er i fuldt sving med et tæt og udfordrende case-samarbejde med Sparta Atletik og Motion, der bl.a. står bag Telenor Copenhagen Marathon. Sparta får input fra en ung målgruppe med ny viden om event-afholdelse – og de kommende serviceøkonomer får sparret med en virksomhed om en reel case fra den virkelighed, de skal ud at arbejde i efter endt uddannelse. Et arbejde der for mange af dem kommer til at omfatte koordinering af events.

Opgaven skal munde ud i forslag til events langs ruten og nye markedsføringstiltag for Telenor Copenhagen Marathon 2019 – i år, hvor den store københavnske og internationale event har 40 års jubilæum.

“På vores uddannelser gør vi meget for at koble teori og praksis for vores studerende, derfor er vi i tæt dialog med virksomheder og institutioner som fx Sparta. Det er et win-win-forhold, da virksomhederne får sparring fra unge studerende med ny viden og de unge får hænderne ned i opgaver fra det virkelige liv. De skal jo ud at arbejde med denne typer opgaver, når de dimitterer om under to år. Ud over case-samarbejder som dette, skal alle vores studerende i praktik i ca. 3 måneder. Det er ofte et godt springbræt til en senere ansættelse,” siger underviser på Serviceøkonom, Nanna Stubholm Poulsen.