Sjællands Erhvervsakademi

Vi skal give de danske fans en fed oplevelse til EM!

De danske fans skal have en fed EM-oplevelse. Og et team af serviceøkonom-studerende fra Zealand har fået den opgave, når EM løber af stabelen til januar!

Et team af studerende på serviceøkonom-uddannelsen får brug for al deres viden om event-koordination og design af gode oplevelser, når det kommende EM i håndbold løber af stabelen i Malmø til januar i det nye år.

De fem studerende skal være med til at give det danske herrelandshold og de danske fans en supergod oplevelse, når Danmarks kampe bliver spillet i Malmø Arena.

 

I denne uge har teamet – Cecilia, Jimmie, Christine, Caroline og Mathias – været i Malmø for at forberede opgaven, holde møder og få en rundvisning i arenaen sammen med direktøren for Malmö Arena, Karin Mårtensson (tv.).

 

Herefter venter der serviceøkonomerne et uddannelsesforløb i servicemanagement i december, rettet mod mega-events og events i arenaen, hvor de studerende tager fokus på deres ansvarsområder og opgaver. Det sker fx i forbindelse med et lokalt derby i ishockey mellem Malmö Redhawks og Rögle i december, hvor der vil være 15.000 tilskuere på lægterne og en hel del af dem også skal spise under eventen.