Sjællands Erhvervsakademi

Wildcard til virtuelt DM

Jacob, der læser til Administrationsøkonom, fik ved de Regionale Mesterskaber i april et wildcard for sin idé Smart ReCup. Nu er han klar til DM i Entreprenørskab den 27. maj.

“Jeg er i gang med 2. semester af uddannelsen Administrationsøkonom på Zealand i Køge. Grunden til at jeg deltog i regionsmesterskabet var for at afprøve min ide og se om jeg havde hvad der skulle til for at sælge den. Min idé Smart ReCup er en kombineret pant-, vaske- og udleveringautomat for kopper. Man kan indlevere sin brugte kop og enten få sin pant tilbage, eller få en ren kop udleveret. Min vision er derved at erstatte engangspapkopper med genbrugskopper i polypropylen (PP) og derved skabe en bedre udnyttelse af jordens ressourcer. Jeg valgte kategorien GreenTech, fordi jeg arbejder indenfor FNs verdensmål nr. 12 Ansvarligt forbrug og produktion,” siger Jacob Emmick Svanberg.

“At deltage i RM var en stor oplevelse. Det var super fedt at se så mange forskellige ideer. Det gav mig rigtig meget selvtillid at pitche foran et publikum, og det var super fedt at få at vide at min ide var god og få noget konstruktiv kritik til at gøre den bedre. Jeg blev meget overrasket over, at jeg havde fået et wildcard, fordi der var så mange andre superfede ideer jeg konkurrerede mod,” siger Jacob Emmick Svanberg.

Opfindsomme ideer

Opfindsomhed, viden og innovative ideer er i centrum, når 21 hold af studerende fra andre videregående uddannelsesinstitutioner mødes virtuelt til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab den 27. maj. Jacob er klar til at levere en knivskarp pitch og overbevise dommerne om, at Danmarksmestrene i Entreprenørskab 2020 er fra Zealand.

Vil du med som publikum til DM?

Du kan være med til at støtte Jacob til DM i Entreprenørskab. Så læs mere og tilmeld dig her.

Zealand

Cookie-indstillinger

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk. Når du klikker ‘OK’, accepterer du vores brug af cookies og Zealand’s privatlivspolitik.

Ved at klikke ‘OK’ accepterer du samtidig, at vores annoncører kan behandle dine data til at målrette annoncer til dig. Du kan trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Annonce-indstillinger’ i bunden af siden.

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål