Sjællands Erhvervsakademi

Vil gøre verden bæredygtig gennem studiet

Daniel Tausen fra Haslev fik natten til onsdag den glade besked om, at han er kommet ind på sit ønskestudie, Jordbrugsteknolog på Zealand. Han har brugt mange timer på at finde en uddannelse, der indeholder alt det, han gerne vil arbejde med i sin karriere fremover – uden kompromisser.

– ” Min ambition med uddannelsen til Jordbrugsteknolog er, at jeg gerne vil være med til at efterlade vores jord i en bedre tilstand til de kommende generationer. Det lyder måske lidt højtravende, men mit studieliv, min uddannelse og min karriere skal give mening for mig på flere niveauer – også de værdier, der ligger bag. Derfor brugte jeg allerede før min HF flere måneder på at lave en liste med de vigtigste ting, som mit fremtidige job skal indeholde. Ikke i forhold til stillingsbetegnelser eller brancher, men grundlæggende indhold, værdier og perspektiver. Efter den øvelse gik jeg i gang med at læse uddannelser igennem på Uddannelsesguiden og ud af rigtigt mange, var der kun én, jeg kunne sætte alle hakker ved: Jordbrugsteknolog.”

Ser frem til seriøsitet, sjov og faglighed
-”Jeg glæder mig til at være en del af et seriøst studiemiljø, hvor der er sammenhold både socialt og fagligt mellem os studerende – og en tæt relation til underviserne,” fortsætter Daniel.

Hvad fremtiden bringer?
Når samtalen falder på job og karriere, har Daniel også nogle klare bud: -”Jeg vil som sagt gerne gøre en forskel på bæredygtighedsområdet – det kan fx være inden for naturgenoprettelse, at styrke den grønne profil i virksomheder, eller optimere ressourceforbruget mere bæredygtigt. Det er det, jeg brænder for – og så glæder jeg mig også til at kunne få et job, hvor man måske kan være mere udendørs og ikke altid skal sidde ved et skrivebord.”

Zealand

Cookie-indstillinger

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk. Når du klikker ‘OK’, accepterer du vores brug af cookies og Zealand’s privatlivspolitik.

Ved at klikke ‘OK’ accepterer du samtidig, at vores annoncører kan behandle dine data til at målrette annoncer til dig. Du kan trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Annonce-indstillinger’ i bunden af siden.

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål