Sjællands Erhvervsakademi

Nye studerende er klar til at læse i Næstved

Zealands afdeling i Næstved byder i år velkommen til en helt ny professionsbachelor i finans. Første hold starter efter sommerferien.

I år kan man for første gang søge ind på en Finansbachelor på Zealands afdeling i Næstved. Den kommende studerende Moussa Mohamed, stødte første gang på uddannelsen da han så en artikel omkring den, på Zealands Facebookside.

”Jeg læste om Finansbachelor på Facebook, og synes det lød helt vildt interessant. Jeg har egentlig altid vidst, at jeg gerne ville uddanne mig til noget inden for finans-eller i banksektoren. Jeg synes, at folks privatøkonomi er virkelig spændende og jeg er sådan én, der har helt styr på lønsedler,” siger Moussa Mohamed.

For at være helt sikker på sit valg, har Moussa både været til åbent hus og talt med en studievejleder. Han glæder sig især til at være en del af, opstarten af en hel ny uddannelse.
”Det bliver rigtig fedt, at starte på et helt nyt hold i Næstved. Så har man muligheden for selv at forme sit studie og så må vi se hvad det udvikler sig til.” afslutter han.

Også Ulla Skaarup, der er rektor på Zealand, er begejstret for Finansbacheloren.
”Vores eksistensberettigelse som regionalt erhvervsakademi er jo netop, at man kan læse en videregående uddannelse uden at skulle hverken flytte eller pendle til de store uddannelsesbyer, og derfor er det utrolig glædeligt, at vi nu også kan tilbyde en merkantil bacheloruddannelse på Sydsjælland”, siger Ulla Skaarup.

Glæder sig til studiestart
Freja Møller Hornbæk glæder sig også til at komme i gang på uddannelsen til Bygningskonstruktør til september, når der er studiestart på Femøvej 5.

”Jeg søgte ind på uddannelsen som bygningskonstruktør, fordi jeg gerne vil være byggeleder eller projektleder inden for arkitektbranchen. Jeg hørte om uddannelsen til en karrieredag på mit gymnasium i Næstved, og synes det lød som om, det var lige noget for mig. Det kreative aspekt med at tegne tiltalte mig særligt. Jeg har allerede været inde at takke ja til pladsen og jeg glæder mig til at studere noget som er målrettet mine interesser og selvfølgelig til at møde en masse nye mennesker,” siger Freja Møller Hornbæk.

Stadig muligt at blive en del af studielivet til sommer
Er man ikke kommet ind på det studie, man havde søgt i første omgang, behøver man ikke rejse langt for at finde et godt alternativ. I Næstved er der stadig ledige pladser på afdelingens uddannelser. Se listen, der opdateres hele tiden på zealand.dk.

 

Zealand

Cookie-indstillinger

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk. Når du klikker ‘OK’, accepterer du vores brug af cookies og Zealand’s privatlivspolitik.

Ved at klikke ‘OK’ accepterer du samtidig, at vores annoncører kan behandle dine data til at målrette annoncer til dig. Du kan trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Annonce-indstillinger’ i bunden af siden.

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål