Sjællands Erhvervsakademi

Nu kan du læse Markedsføringsøkonom i Slagelse

Den meget populære uddannelse Markedsføringsøkonom slår dørene op for studerende på Zealand i Slagelse fra studiestart til sommer. Uddannelsen varer to år og fører til job inden for blandt andet international handel, salg eller reklamebranche. Uddannelses- og forskningsministeren er begejstret for, at flere danskere uden for de store byer nu får lejlighed til at videreuddanne sig.

 

-”Vi har med glæde noteret at mange virksomheder i vores område, har givet udtryk for at der brug for dimittender med de kvalifikationer, som de kommende markedsføringsøkonomer kommer ud med, så vi glæder os til at få uddannelsen i gang til sommer. Det er en uddannelse, der vil komme regionens og byens virksomheder og ikke mindst de uddannelsessøgende til gode,” siger akademi-chef på Zealands afdeling i Slagelse, Vibeke Toft Müller.

Videregående uddannelse – også for erhvervsuddannede
”Vi er mindst lige så begejstrede som uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe over, at vi nu kan tilbyde beboerne i regionen endnu en toårig videregående uddannelse, der er tæt på praksis i virksomhederne og fører til gode job. Markedsføringsøkonom er et populært studie, et af de mest søgte på Zealand, som vi indtil i dag kun udbød på vores afdelinger i Nykøbing F. og Roskilde. Nu får de uddannelsessøgende glæde af uddannelsen i Slagelse fra sommer af. Jeg er glad for, at vi kan tilbyde endnu en toårig videregående uddannelse, som både dem med en studentereksamen eller en ungdomsuddannelse fra erhvervsskolerne kan søge ind på,” siger Zealands rektor, Ulla Skaarup.

Gode jobmuligheder og praktik under uddannelsen
-”Zealands uddannelser har alle et længere praktikforløb indbygget som en del af studietiden. Det er vores erfaring, at både de studerende og virksomhederne har stor gavn af hinanden. Vores undervis-ning er meget tæt på praksis, hvilket betyder, at de studerende kan løse reelle opgaver fra start af i deres praktik. Zealands uddannelser fører for de flestes vedkommende til et job i det private erhvervsliv. Man kan søge ind på Markedsføringsøkonom fra foråret 2020,” tilføjer Zealands rektor, Ulla Skaarup.