Sjællands Erhvervsakademi

Markedsføringsøkonom vinder fodfæste i Slagelse

Den 28. juli klokken 00:01 fik 1277 ansøgere svar på, at de kan glæde sig til studiestart, når de i september bliver en del af Zealands videregående studiemiljøer i Køge, Slagelse, Nykøbing F., Holbæk, Næstved og Roskilde.

På Zealands afdeling i Slagelse er det uddannelserne til Markedsføringsøkonom og de tekniske STEM-uddannelser VVS-installatør og Produktionsteknolog, der oplever fremgang.

”Det bekræfter, at uddannelsessøgende i vores region allerede ved, at det er muligt at læse videregående uddannelser, og gode muligheder for job i erhvervslivet, som vores uddannelser giver – omkring 90 % af vores dimittender får job i det private erhvervsliv,” siger Ulla Skaarup, Zealands rektor.

Kom ind på førstevalget
I sommer dimitterede det første hold markedsføringsøkonomer fra Slagelse, og i år har 33% flere valgt at søge og deriblandt er 25-årige Daniel Meisner:

”Jeg har tidligere læst til pædagog, og så tog jeg et sabbatår fra studiet, for at få noget mere praktisk erfaring. I den periode fik jeg desværre en arbejdsskade, som betød jeg ikke kunne fortsætte. Jeg valgte at søge ind på markedsføringsøkonom, fordi jeg stadig gerne ville lave noget, hvor jeg kan sætte mit præg på verden. Der virker til at være rigtig mange retninger at gå med markedsføringsøkonom, også måske i den innovative retning og det synes jeg er rigtig spændende, ” siger Daniel Meisner og fortsætter; ”Jeg tror ikke på plan B, så jeg havde satset stort og kun søgt ind på Markedsføringsøkonom, så jeg er rigtig glad for at være kommet ind. Jeg ser frem til at læse noget det interessere mig og til studielivet.”

Laborant – det rigtige match
Jeppe Vejborg Nielsen, der har fået plads på Laborant-uddannelsen, ser også frem til studiestarten i september.

”Jeg søgte ind på studiet som laborant fordi jeg synes det er en rigtig god blanding af noget akademisk og noget praktisk. Mens jeg gik på HTX havde jeg egentlig store ambitioner om at læse på biotekingeniør, men jeg fandt ud af at jeg gerne ville noget, der var lidt mindre bogligt og lidt mere praktisk. Jeg har dog aldrig været interesseret i en håndværksmæssig uddannelse, så kombinationen af teori og prakis på laborantuddannelsen, lyder som det rigtige match,” siger Jeppe Vejborg Nielsen og fortsætter,” Min interesse for feltet startede på gymnasiet, hvor jeg blev rigtig glad for biologi og synes var rigtig sjovt at lære en hel masse som både kroppens og naturens systemer. I den forbindelse inkluderede det også en helt masse kemi, fordi felterne jo tit krydser hinanden. Jeg glæder mig til at komme i gang med noget, der virkelig interesserer mig og møde en masse nye mennesker, det er jo også en stor del af at starte på et studie.”

Stadig muligt at blive en del af studielivet til sommer
Det er stadig muligt at søge ind på en uddannelse på Zealand, og der er fortsat ledige pladser i Slagelse. Se listen, der opdateres hele tiden på zealand.dk.

Zealand

Cookie-indstillinger

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk. Når du klikker ‘OK’, accepterer du vores brug af cookies og Zealand’s privatlivspolitik.

Ved at klikke ‘OK’ accepterer du samtidig, at vores annoncører kan behandle dine data til at målrette annoncer til dig. Du kan trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Annonce-indstillinger’ i bunden af siden.

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål