Sjællands Erhvervsakademi

Mads glæder sig til studielivet efter Corona

Mads Kildegaard Kristjansen mistede helt følingen med sit tidligere universitetsstudie, da Corona-krisen ramte. Nu er han klar til en helt ny start på et helt nyt studie: Multimediedesigner på Zealand. Gruppearbejde og sammenhold er for ham nøglen til et succesfuldt studieliv og det har fyldt i hans studievalg.

-”Det er tre år siden, jeg startede på universitetet, men efter to år smadrede Corona alt det sociale liv på studiet. Jeg mistede helt lysten til at fortsætte og jeg valgte at stoppe op, og det gav en god tænkepause. Jeg brugte tid på at mærke efter og finde ud af, hvilken vej jeg ville gå, for i gang igen skulle jeg helt sikkert – men i en anden retning end før,” forklarer Mads.

Det skal være sprødt og lækkert at anvende
-”Jeg kunne mærke, at jeg gerne ville have et arbejde, hvor jeg kan udfolde mine evner inden for design og digitale medier. Jeg vil gerne lave logoer og design, lave professionelle videoer, og skabe apps og brugerflader – i det hele taget mestre paletten af værktøjer, der gør, at jeg kan producere digitale produkter, der bare er sprøde og lækre. Jeg var derfor ikke i tvivl, da jeg valgte at søge ind på Multimediedesigner på Zealand i Nykøbing Falster,” siger Mads.

Fælder træer, da svaret kommer
Vi taler med Mads, da han lige har fået svar om, at han er optaget på sit ønskestudie til multimediedesigner. Han går rundt med en økse i en plantage på Lolland og fælder træer. Et sommerjob, der ligger et stykke fra hans kommende tilværelse som studerende med computeren som det vigtigste værktøj. Mads slutter af med: -”Det giver god fysisk træning at fælde træer, men jeg glæder mig også til at få hjernen i høje omdrejninger igen, når studielivet i Nykøbing F. begynder i september.”

Læs mere om Multimediedesigner her

Zealand

Cookie-indstillinger

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk. Når du klikker ‘OK’, accepterer du vores brug af cookies og Zealand’s privatlivspolitik.

Ved at klikke ‘OK’ accepterer du samtidig, at vores annoncører kan behandle dine data til at målrette annoncer til dig. Du kan trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Annonce-indstillinger’ i bunden af siden.

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål