Sjællands Erhvervsakademi

Broen til fremtiden

Vores afdelinger har nemlig haft besøg af elever fra HF og VUC i regionen. Her fik de mulighed for at snuse til et udpluk af vores uddannelser - Laborant, Markedsføringsøkonom, Datamatiker, Finansøkonom, Bygningskonstruktør, Produktionsteknolog, Serviceøkonom og Multimediedesign - og selv deltage aktivt sammen med vores studerende i arbejdet med de forskellige cases.

Hele uge 46 har stået i brobygningens tegn!

Brobygning er et optimalt afsæt for, at unge vælger den uddannelse, der matcher deres drømme og faglige nysgerrighed første gang.

“HF-brobygning er et samarbejde mellem Zealand og Regions Sjælland HF-uddannelser, som skal styrke grundlaget for de unges valg af rette uddannelse. Der er så mange muligheder for de unge i dag, så det er vigtigt, at de får en konkret erfaring med studiemiljø og faglighed. Det er andet år i træk, at vi giver HF-elever denne mulighed, og vi ser allerede frem til næste år,” siger Ingrid Thorn, studiechef på Zealand.

Har du en klasse, du gerne vil tilmelde til næste år? Eller er du elev og synes din lærer skal tilmelde din klasse, så følg med her.