Sjællands Erhvervsakademi

Årets StartUp-virksomhed er kåret!

Vækstfabrikkernes StartUp Event løb onsdag af stabelen på Zealands afdeling i Roskilde, da flere hundrede iværksættere var samlet for at finde årets start-up-virksomhed. Virksomheden Grafisk Afdeling fik i skarp konkurrence overrakt prisen for Årets StartUp.

Eventen kørte dagen lang på Zealand i Roskilde, hvor flere hundrede iværksættere fik networket og ikke mindst inspiration fra scenen, da influencer Irina Olsen og Coolshop-skaber Jacob Risgaard holdt oplæg om, hvordan man får ført sine start-up-drømme og -ideer ud i livet, så de også kan vokse.

-‘Vækstfabrikkerne og den indsats, der gøres af ikke mindst af Erhvervshus Sjælland for at skabe vækst blandt de mange start-up-virksomheder, der er i vores region, bakker vi i Zealand 110 % op om – vores uddannelser og undervisere har fokus på iværksætteri i praksis – de studerende kan fx komme i praktik i egen startup-virksomhed under uddannelsen,’ siger Zealands rektor, Ulla Skaarup.

Virksomheden Grafisk Afdeling er vokset fra ‘garagen’ til etableret virksomhed med seks ansatte på kort tid, og holder til i Vækstfabrikken i Musicon i Roskilde.

Vækstfabrikkerne er kontormiljøer, hvor start-up-virksomheder kan få vejledning, sparring og ikke mindst et socialt kollegaskab med andre start-ups. Eventen er blevet til i samarbejde med de selvstændiges a-kasse, DANA, Roskilde Erhvervsforum, Zealand i Roskilde samt Vækstfabrikkerne og Erhvervshus Sjælland.

 

Influencer Irina Olsen delte erfaringer om blandt andet markedsføring via Instagram.