Du får viden om
Du lærer om behovsafdækning og projektering og i den sammenhæng udarbejdelse, igangsætning, opfølgning på og præsentation af tilbud. Indkøb i forhold til praksisanvendelse Vurdering og planlægning af arbejdsplaner og fordeling af medarbejdere mv.
Du vil blive undervist i hygiejne-, rengørings- og kvalitetsstandarder, fødevaresikkerhed og styring af infektionshygiejne.
Du lærer at anvende relevante IT værktøjer til planlægning, kontrol og dokumentation.
Kompetencer og udbytte
Efter endt uddannelse kan du vurdere, opstille samt vælge de mest hensigtsmæssige teknikker og metoder til udførelse af en given projekteringsopgave.
Du kan formidle praksisnære problemstillinger og løsningsmuligheder til samarbejdspartnere og brugere.
Du kan lede og styre små og mellemstore projekter inden for det rengøringsfaglige område mht. økonomi og drift, herunder personaleomkostninger, investeringer og afskrivninger.
Du bliver i stand til at deltage i fagligt og tværfagligt samarbejde med henblik på projektering og planlægning af rengørings- og hygiejne relaterede serviceydelser.