Afgangsprojekt - VVS-installation
Du afslutter din akademiuddannelse i VVS-installation med et afgangsprojekt, der tager udgangspunkt i en praksisnær problemstilling inden for dit arbejdsområde.
Introduktion
Akademiuddannelsen i VVS-installation afsluttes med et afgangsprojekt, hvor du tager udgangspunkt i en selvvalgt problemstilling eventuelt valgt sammen med en privat eller offentlig virksomhed. Afgangsprojektet består af en større skriftlig rapport der derefter skal forsvares til en mundtlig eksamen hvor uddannelsens helhed skal skinne igennem.
Kompetencer
- Aftaleindgåelse
Du får viden om
Når du har taget uddannelsens to obligatoriske fag svarende til 20 ECTS og taget valgfrie fag svarende til 30 ECTS, skriver du dit afgangsprojekt, der har et omfang af 10 ECTS. Hvis den studerende ønsker, at ansøge om at blive godkendt som faglig ansvarlig på VVS-området og dermed opnå fuld autorisation skal der dog følges helt bestemte fag. De fag er ’grundlæggende VVS-tekniske begreber’, ’Sanitet’, ’Varmeinstallation bolig’, ’Kvalitet, sikkerhed og miljø’, ’Varmeinstallation bygning’, ’Gasteknisk teori’ og ’Gasfejlfinding’ og afslutte med et afgangsprojekt. Ønskes der i stedet delautorisation skal den studerende følge de fire førstnævnte fag og derefter afslutte med en delautorisationsprøve. I afgangsprojektet skal trådene fra alle fag samles og du skal fordybe dig i en selvvalgt konkret opgave, som viser forståelse af teori og metode og rummer en praksisnær problemstilling. Den skal desuden godkendes af Zealand.
Kompetencer og udbytte
I afgangsprojektet bringer du alle dine erfaringer fra din akademiuddannelse, nyeste viden og arbejdserfaring i spil. Formålet med afgangsprojektet er at dokumentere, at du har opnået uddannelsens mål for læringsudbytte.
Hvorfor er en efteruddannelse god for dig?
Med en efteruddannelse får du muligheden for at styrke dine kompetencer og karrieremuligheder. Du kan læse mere om økonomi, tilskudsmuligheder, skræddersyede forløb og tilbud til virksomheder. Få mere viden og læs mere her.