Sjællands Erhvervsakademi

Mikrobiologi

Deltag i løsning af problemstillinger inden for mikrobiologi i produktionen.

Modulet Mikrobiologi omfatter grundlæggende viden inden for mikrobiologi og mikrobiologi i produktionen.

Grundlæggende viden på det mikrobiologiske område
Tilmeld dig hold

Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde

Opstart:
08/03/2021

Undervisningsdage:
8/3, 15/3, 22/3, 12/4, 19/4, 26/4, 3/5, 10/5

Tidspunkt:
15:55 - 19:30

Pris:
5300

Eksamensdato: 25/05/2021

Du får viden om:

  • Bakteriers og svampes morfologi, fysiologi og vækstkrav
    • Patogene mikroorganismer
    • Indikatorbakterier
    • Fermenteringsorganismer
  • Mikrobiologiske arbejdsmetoder i laboratoriet
    • Aseptisk arbejde
    • Pladespredning
    • Mikroskopi
    • ATP og kontaktplader
  • Mikroorganismer i fødevareproduktionen
    • Fermentering
Titel Mikrobiologi
Niveau Akademi (AU)
ECTS point 5
Studiestart
Opret PDF-brochure - du kan lægge flere sider til undervejs
Tilføj til PDF-brochure
Slet din PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...

Kontakt

Ena Nielsen

Kursussekretær

Roskilde

50762657

EnNi@zealand.dk

Roskilde

Kaj Reiter

Kursuskonsulent

Roskilde

50762669

KaRe@zealand.dk

Roskilde

Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Økonomi og tilskud

Hvis du er over 25 år, i job og vil efteruddanne dig sideløbende med dit arbejde kan du evt. søge Statens Voksenuddannelsesstøtte.

Perioden med SVU til uddannelse er 40 uger. Du kan få SVU i mindst en og højst 40 uger omregnet til heltid.

Betingelsen er, at du som ansat eller selvstændig har haft 26 ugers beskæftigelse på din nuværende arbejdsplads. Fleksjob, skånejob og servicejob tæller også med. Det samme gør perioder, hvor du har modtaget SVU eller VEU-godtgørelse.

Tidligere udbetalt SVU kan trække fra i de 40 uger, du højst kan få SVU i.

Som udgangspunkt kan du ikke søge SVU, hvis du i forvejen har en videregående uddannelse.

Du kan læse mere om økonomi og tilskud her

Zealand

Cookie-indstillinger

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af zealand.dk. Når du klikker ‘OK’, accepterer du vores brug af cookies og Zealand’s privatlivspolitik.

Ved at klikke ‘OK’ accepterer du samtidig, at vores annoncører kan behandle dine data til at målrette annoncer til dig. Du kan trække din accept tilbage ved at klikke på ‘Annonce-indstillinger’ i bunden af siden.

Tilbage

Cookie-indstillinger

Hvis du ikke ønsker, at vores samarbejdspartnere behandler dine persondata og anvender dem på tværs af internettet, kan du fravælge det her.

Formål