Sjællands Erhvervsakademi

Mad og måltidsproduktion

Udvikling af mad- og måltidsproduktioner

På modulet Mad og måltidsproduktion lærer du om tekniske forhold i forbindelse med planlægning, gennemførsel, dokumentation og udvikling af mad- og måltidsproduktioner.

Tilmeld dig hold

Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde

Opstart:
17/03/2020

Undervisningsdage:
17/3, 24/3, 31/3, 14/4, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5

Tidspunkt:
08:15 - 15:45

Pris:
6400

Eksamensdato: 02/06/2020

Du får viden om:

  • Mad- og måltidsproduktion
  • Menu- og produktionsplanlægning
  • Produktionsudstyr
  • Sensorik og kulinarisk kvalitet
  • Råvarer-, tilberednings- og konserveringsmetoder
Titel Mad- og måltidsproduktion
Niveau Akademi (AU)
ECTS point 10
Opret PDF-brochure - du kan lægge flere sider til undervejs
Tilføj til PDF-brochure
Slet din PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...

Studiesekretær og Studievejleder

Ena Nielsen

Kursussekretær

50762657

EnNi@zealand.dk

Roskilde

Kaj Reiter

Kursuskonsulent

50762669

KaRe@zealand.dk

Roskilde

Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Økonomi og tilskud

Hvis du er over 25 år, i job og vil efteruddanne dig sideløbende med dit arbejde kan du evt. søge Statens Voksenuddannelsesstøtte.
Perioden med SVU til uddannelse er 40 uger. Du kan få SVU i mindst en og højst 40 uger omregnet til heltid.

Betingelsen er, at du som ansat eller selvstændig har haft 26 ugers beskæftigelse på din nuværende arbejdsplads. Fleksjob, skånejob og servicejob tæller også med. Det samme gør perioder, hvor du har modtaget SVU eller VEU-godtgørelse.

Tidligere udbetalt SVU kan trække fra i de 40 uger, du højst kan få SVU i.
Som udgangspunkt kan du ikke søge SVU, hvis du i forvejen har en videregående uddannelse.

Du kan læse mere om økonomi og tilskud her

Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser
Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser