Mad og måltidsproduktion
På modulet Mad og måltidsproduktion lærer du om tekniske forhold i forbindelse med planlægning, gennemførsel, dokumentation og udvikling af mad- og måltidsproduktioner.
Du får viden om:
- Mad- og måltidsproduktion
- Menu- og produktionsplanlægning
- Produktionsudstyr
- Sensorik og kulinarisk kvalitet
- Råvarer-, tilberednings- og konserveringsmetoder
Titel | Mad- og måltidsproduktion |
Niveau | Akademi (AU) |
ECTS point | 10 |
Studiestart |
Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.
Hvis du er over 25 år, i job og vil efteruddanne dig sideløbende med dit arbejde kan du evt. søge Statens Voksenuddannelsesstøtte.
Perioden med SVU til uddannelse er 40 uger. Du kan få SVU i mindst en og højst 40 uger omregnet til heltid.
Betingelsen er, at du som ansat eller selvstændig har haft 26 ugers beskæftigelse på din nuværende arbejdsplads. Fleksjob, skånejob og servicejob tæller også med. Det samme gør perioder, hvor du har modtaget SVU eller VEU-godtgørelse.
Tidligere udbetalt SVU kan trække fra i de 40 uger, du højst kan få SVU i.
Som udgangspunkt kan du ikke søge SVU, hvis du i forvejen har en videregående uddannelse.