Sjællands Erhvervsakademi

Fødevaresikkerhed

På modulet Fødevaresikkerhed lærer du at vurdere de forskellige risici, der er ved mad- og måltidsproduktion, du lærer at opstille egenkontrolprogrammer, at udføre HACCP-analyse og du opnår kendskab til den gældende lovgivning inden for mad- og måltidsproduktion.

Lær at lave egenkontrol

Tilmeld dig hold

Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde

Opstart:
10/09/2019

Undervisningsdage:
10/9, 13/9, 17/9, 24/9, 4/10, 8/10, 11/10, 22/10, 29/10

Tidspunkt:
08:00 - 15:30

Pris:
6400

Eksamensdato: 08/11/2019

Du får viden om:

  • Lovgivning
  • HACCP-analyse og egenkontrol
  • Dokumentation og sporbarhed
  • Biologiske, kemiske og fysiske risici
Titel Fødevaresikkerhed
Niveau Akademi (AU)
ECTS point 10
Studiestart
Opret PDF-brochure - du kan lægge flere sider til undervejs
Tilføj til PDF-brochure
Slet din PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...

Kontakt

Ena Nielsen

Kursussekretær

50762657

EnNi@zealand.dk

Roskilde

Kaj Reiter

Kursuskonsulent

50762669

KaRe@zealand.dk

Roskilde

Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Økonomi og tilskud

Hvis du er over 25 år, i job og vil efteruddanne dig sideløbende med dit arbejde kan du evt. søge Statens Voksenuddannelsesstøtte.
Perioden med SVU til uddannelse er 40 uger. Du kan få SVU i mindst en og højst 40 uger omregnet til heltid.

Betingelsen er, at du som ansat eller selvstændig har haft 26 ugers beskæftigelse på din nuværende arbejdsplads. Fleksjob, skånejob og servicejob tæller også med. Det samme gør perioder, hvor du har modtaget SVU eller VEU-godtgørelse.

Tidligere udbetalt SVU kan trække fra i de 40 uger, du højst kan få SVU i.
Som udgangspunkt kan du ikke søge SVU, hvis du i forvejen har en videregående uddannelse.

Du kan læse mere om økonomi og tilskud her