Sjællands Erhvervsakademi

Fødevarekemi

Kend din fødevarekemi

Få indsigt i kemiske sammensætninger og egenskaber.

På modulet Fødevarekemi lærer du at vurdere den kemiske struktur af komponenter og deres funktion i fødevarer, du bliver i stand til at vurdere kemiske ændringer ved bearbejdning og opbevaring, og du får kendskab til de kemiske strukturer og funktionelle egenskaber af forskellige fødevarer, så du kan deltage professionelt i fremstillingen og udviklingen af dem.

Du får viden om:
Den kemiske struktur og de funktionelle egenskaber af:

  • Vand
  • Protein
  • Kulhydrater
  • Lipider
  • Vitaminer og mineraler
  • Tilsætningsstoffer
  • Funktionelle ingredienser
Titel Fødevarekemi
Niveau Akademi (AK)
ECTS point 10
Opret PDF-brochure - du kan lægge flere sider til undervejs
Tilføj til PDF-brochure
Slet din PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...

Studiesekretær og Studievejleder

Ena Nielsen

Kursussekretær

50762657

EnNi@zealand.dk

Roskilde

Kaj Reiter

Kursuskonsulent

50762669

KaRe@zealand.dk

Roskilde

Adgangskrav

Gymnasial uddannelse eller relevant erhvervsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring.

Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser
Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser