Sjællands Erhvervsakademi

International transport og logistik

Opgradér dine evner

Med Akademiuddannelsen i International transport og logistik får du opgraderet dine evner til at effektivisere virksomhedens supply chain. Du lærer at arbejde med, designe og implementere logistikkoncepter, du får fokus på segmentering af kunder, færdigvarer, leverandører og råvarer, og du lærer fordelene ved at optimere gennemløbstiden.

Du kan vælge mellem to retninger:

Transport

Retningen Transport giver dig viden om, hvordan logistikken forbinder køber og sælger, og hvordan du finder den optimale transportform i den enkelte situation. Du får også kendskab til, hvordan terminaler og lagerhaller indrettes for at imødekomme kravene for effektiv og hurtig håndtering af varer, der skal transporteres. Samtidig får du indsigt i juraen bag transport.

Indkøb

Retningen Indkøb kvalificerer dig til at arbejde med indkøb i private og offentlige virksomheder i både Danmark og udlandet. Du får indsigt i indkøb både på et praktisk og et strategisk plan. Samtidig får du indsigt i de juridiske elementer samt sammenhængen mellem indkøb og Supply Chain Management. Målet er, at du aktivt kan deltage i optimeringen af en virksomheds logistiske situation.

Du får viden om:

  • Design af forsyningskæde
  • Kvalitetsstyring
  • Effektivisering af værdikæden
  • Projektstyring

”Logistik er meget ofte en af de største omkostninger i en virksomheds økonomi. Det er en tung post. Netop derfor er det så vigtigt, at der er styr på logistiksiden, og at virksomhedens supply chain er optimal. Mit enkle budskab er, at det er muligt at effektivisere. Det er det, min undervisning handler om – at finde den effektivisering.”

— Thomas Lohse, underviser i Logistik og Supply chains

Uddannelsens indhold

Du kan vælge at tage hele uddannelsen eller nøjes med enkelte moduler. Tager du hele uddannelsen, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium. Uddannelsen består af to fælles obligatoriske moduler, obligatoriske retningsspecifikke moduler samt et antal valgfrie moduler. De to retninger er skabt for at imødekomme den variation af jobs, der er inden for sektoren. Retningerne er lige kompetencegivende. Du afslutter akademiuddannelsen med et afgangsprojekt.

Tilmeld dig hele uddannelsen
Adgangskrav

Relevant erhvervsuddannelse eller ungdomsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring eller tilsvarende forudsætninger.

Studieordning
Økonomisk tilskud

Vi samarbejder med

Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser
Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser
Titel

AU i International transport og logistik

ECTS

60

Niveau

Akademi (AU)

Moduler
Obligatoriske moduler
Retningsspecifikke moduler (transport)
Retningsspecifikke moduler (indkøb)
Kontakt

Else Kähler

Konsulent for Efter- og videreuddannelse

50762844

ELKA@zealand.dk

Roskilde

Mette Forsberg

Lektor

50762194

MeFo@zealand.dk

Roskilde