Sjællands Erhvervsakademi

Virksomhedskurser

Hvilke kompetencer har din virksomhed brug for at skabe grobund for mere vækst? Vi udvikler, tilpasser og kombinerer efteruddannelse direkte målrettet din virksomheds behov

Uanset hvad jeres behov er, kan vi hjælpe jer med at sammensætte forløb, der tager særligt hensyn til jeres unikke udgangspunkt, jeres markedsposition, jeres segmenter, medarbejdersammensætning, uddannelseskultur og ressourcer – og alt det andet, der gør jer specielle.

Det betyder blandt andet, at vi sammen med jer kan vælge lige præcis de uddannelsesmoduler, der giver allermest mening for jeres medarbejdere og organisation – og vi kan gennemføre dem på de tidspunkter, der passer bedst ind i jeres måde at arbejde på.

Det er med til at sikre relevans i forløbet og skaber et stærkere fundament for, at det lærte også skaber de ønskede resultater i dagligdagen.

”Underviseren kom ud til os først for at lære vores virksomhed at kende. Derfor blev kurset meget målrettet i forhold til, hvad vores medarbejdere havde brug for. Vi havde også en seance med ledergruppen, hvor de blev præsenteret for det, som medarbejderne skulle lære på kurset. Det har i det hele taget været et rigtigt fint forløb, meget fleksibelt og meget præcist i forhold til vores behov. Jeg kan varmt anbefale de virksomhedsrettede forløb.”

— Diana Plahter, HR Konsulent, RD Huset, har haft 13 medarbejdere på Projektstyring i praksis.

Tilmelding
Kontakt

Else Kähler

Konsulent for Efter- og videreuddannelse

50762844

ELKA@zealand.dk

Roskilde