Sjællands Erhvervsakademi

Ernæring

Lær at planlægge, optimere og lede produktion af ernæringsrigtige måltider

Akademiuddannelsen i Ernæring bliver du i stand til at planlægge og fremstille velsmagende ernæringsrigtige måltider, at udarbejde dagkostforslag, at udvikle mad- og måltidsproduktioner og at vurdere forskellige risici, der er ved mad- og måltidsproduktion. Desuden lærer du at planlægge og lede en rentabel mad- og måltidsproduktion, hvor der tages hensyn til forskellige behov.

Tilmeld dig uddannelsen

Vælg dine fag fra listen for at tilmelde dig de forskellige fag.

Obligatoriske fag
Valgfri fag
Indledningsfag

Uddannelsens indhold

Du kan vælge at tage hele uddannelsen eller nøjes med enkelte fag. Tager du hele uddannelsen, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium. Du skal følge valgfrie fag svarende til 10 ECTS.

Du kan vælge fra alle andre deltidsuddannelser. Vi anbefaler modulet i ”Økologi og bæredygtighed”, 10 ECTS point. Alternativt ”Projektledelse”, 10 ECTS point. For hvert bestået modul modtager du et uddannelsesbevis.

 

Vi samarbejder med

Om uddannelsen

Titel
AU i Ernæring

ECTS
60

Niveau
Akademi (AU)

Adgangskrav

Relevant erhvervsuddannelse eller ungdomsuddannelse + to års relevant erhvervserfaring eller tilsvarende forudsætninger. Der er mulighed for at tage indledningsfag i kemi og matematik, som kan give dig et større udbytte af hele uddannelsen.

Studieordning
Økonomisk tilskud
Opret PDF-brochure - du kan lægge flere sider til undervejs
Tilføj til PDF-brochure
Slet din PDF-brochure
Dette vil slette hele din PDF-brochure...
Kontakt

Kaj Reiter

Kursuskonsulent

50762669

KaRe@zealand.dk

Roskilde