Sjællands Erhvervsakademi

Er du klar til at give den hele robotarmen?

Digitalisering, automation og robotter stiller stadigt flere krav til virksomheders og medarbejdernes kunnen. Erhvervsakademi Sjælland tilbyder derfor en seminarrække, der klæder dig og din virksomhed på til fremtiden. For automation og robotteknologi kan gøre en forskel for din virksomhed – også på bundlinjen.

4 WORKSHOPS TIL DIG
Vi tilbyder en pakkeløsning med fire workshops med gratis sparring og videndeling, der tager udgangspunkt i din virksomheds behov. Forløbet retter sig særligt mod små og mellemstore virksomheder i fremstillingsindustrien eller lignende brancher i Region Sjælland.

DET GODE SAMSPIL MELLEM MENNESKE OG TEKNOLOGI
Automation er mange ting. Undervejs ser vi på, hvordan anvendelsen af robotteknologi og automation kan styrke dig og din virksomheds konkurrenceevne uden at gå på kompromis med de menneskelige aspekter. Alt sammen med sigte på at skabe vækst i virksomheden.

For hvad kan robotter? Hvordan får man succes med dem? Og er det nu din virksomhed skal komme foran?

TID & STED
Alle dage fra kl. 8.00-14.00

1. Workshop 7. februar 2018
2. Workshop 14. marts 2018
3. Workshop 2. maj 2018
4. Workshop 6. juni 2018

Erhvervsakademi Sjælland
Bredahlsgade 1
4200 Slagelse

For mere information
Morten Evald
tlf. 50 76 28 50
moev@easj.dk

TILMELD DIG HER
http://xn--digitalvkstkultur-yrb.dk/ tilmelding/

DIGITAL VÆKSTKULTUR Forløbet er en del af det landsdækkende projekt Digital Vækstkultur, som har til formål at øge kompetencen inden for digitalisering og e-handel blandt SMV’ere. Bag Digital Vækstkultur står Erhvervsstyrelsen og Den Europæiske Socialfond.
LÆS MERE OM DIGITAL VÆKSTKULTUR HER www.digitalvækstkultur.dk