Styrk dine faglige kompetencer
Lær at deltage i projektarbejde og udviklingsopgaver. På Akademiuddannelsen i Sundhedspraksis bliver du involveret og opkvalificeret i forhold til nye opgaver og den opgaveglidning som foregår i den offentlige sektor, og du får udviklet en stærkere faglig profil som gør, at du efterfølgende kan indgå i udviklings- og projektarbejde.
Du får viden om:
- Etisk arbejde
- Magtforståelse
- Tværfaglig samarbejde
- Kulturforståelse
- Kritisk refleksion
- Sundhedsfremme
- Forebyggelse
- Evaluering
- Dokumentation

”Som teamkoordinator har jeg kontakt med mange forskellige pårørende, borgere og personale. Derfor har jeg fået meget ud af uddannelsen. Især kommunikationsdelen. Vi lærte de kommunikative former at kende. Hvordan stiller man spørgsmål på forskellige måder i forhold til, hvem man taler med. Jeg har fået en helt anden tankegang og har fået belyst de ting, jeg gør i min hverdag. ” Daniel Høstrup Krell, Teamkoordinator, Holbæk kommune.
Uddannelsens indhold
Du kan vælge at tage hele uddannelsen eller nøjes med enkelte fag. Tager du hele uddannelsen, tager den tre år, vægter 60 ETCS og svarer til ét års fuldtidsstudium. Uddannelsen består af to obligatoriske fag, 3 valgfrie fag og et obligatorisk afgangsprojekt. Efter bestået afgangsprojekt har du en fuld akademiuddannelse i sundhedspraksis.
Vi samarbejder med
Titel
AU i Sundhedspraksis
ECTS
60
Niveau
Akademi (AU)
Adgangskrav
Relevant erhvervsuddannelse eller ungdomsuddannelse og to års relevant erhvervserfaring eller tilsvarende forudsætninger
Studieordning
AU i Sundhedspraksis
Økonomisk tilskud
Læs mere om økonomisk tilskud til efter- og videreuddannelse her
Kontakt
Mette Løvgren Andersen
MLA@zealand.dk