Sjællands Erhvervsakademi

Easj i Slagelse

 

Brænder du for digitalt design, hvide kitler og kolber, jordbrug eller kan lide at bygge maskiner og udforske de nyeste teknologier, så sæt GPS’en mod Erhvervsakademi Sjællands afdeling i Slagelse.

Du vil opleve et tæt og hyggeligt studiemiljø. På vores tre etager er der studerende og undervisere, der alle brænder for vores meget forskellige fag. Her kender vi hinanden – studerende, undervisere og administration – for miljøet er uformelt og spændende. Studiemiljø – set med de studerendes øjne<!/strong> Og med dit studiekort har du adgang til afdeling 24/7, når du skal mødes med studiegrupper, benytte dele af vores udstyr eller holde fredagsfest i studiebaren “Bunkeren”. Slagelse – en god studieby Slagelse er en god by at læse i. Det er nemt at komme hertil, selv fra lange afstande. Slagelse har også et varieret studenterliv med mange fritidstilbud, og det er nemt at finde noget at bo i. Læs mere her

"På EASJ i Slagelse har vi et professionelt team af undervisere, der brænder for deres fag og har gode kontakter i lokalområdet. Vores undervisere arbejder i vid udstrækning med projektorienteret undervisning, hvor forelæsninger, dialog, case-arbejde og inddragelse af virksomheder og projekter kombineres. Hermed sikrer vi, at de studerende får viden, færdigheder og kompetencer, som de fra dag ét kan bruge i konkrete, praktiske og virksomhedsnære problemstillinger. EASJ Slagelses-afdelings tætte samarbejde med lokale virksomheder giver gode muligheder for at gøre undervisningen praksisnær."

Akademichef, Vibeke Toft Müller

Fuldtidsuddannelser
Internationale fuldtidsuddannelser
Efteruddannelser

Find din næste efter- eller videreuddannelse – klik her og kom til hovedsiden for efteruddannelse. Hvis du vil se Slagelses udbud, skal du vælge Slagelse i rullegardinet, når du søger.

Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser
Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser