Sjællands Erhvervsakademi

Easj i Roskilde


EASJ i Roskilde er Erhvervsakademi Sjællands største afdeling med flest studerende. På flere af uddannelserne har vi både danske og internationale hold, hvilket giver de studerende et bredere internationalt udsyn. Vores studenterbar ”Down Under” er en velbesøgt ramme om et godt studentermiljø. Erhvervsakademi Sjælland bor i Roskilde på fire adresser, men åbner i andet halvår af 2018 én samlet Roskilde-afdeling – byens nye flotte uddannelsesmiljø på Maglegårdsvej 2. Glæd jer

Fremtidens EASJ i Roskilde samlet på én adresse: Maglegårdsvej 2 Et stort byggeprojekt er indledt og i andet halvår af 2018 slår vi dørene op for de henved 1400 studerende. Erhvervsakademi Sjælland i Roskildes nye uddannelsesmiljø kommer til at bestå af renoverede bygninger og nybyggeri samt indretning af udendørs faciliteter på området Maglegårdsvej 2. Området og bygningerne kommer fra medio 2018 til at rumme alle vores videregående fuldtidsuddannelser og efter- og videreuddannelser. Det ny uddannelsesmiljø samler tekniske, it og merkantile uddannelser på én adresse. Arealet af studielokalerne bliver samlet på ca. 10.000 m2. Samlet set vil der være tale om en investering i størrelsesordenen 200 mio. DKK.

"Det ny samlede uddannelsesmiljø vil danne en moderne ramme for tværfaglig sparring mellem vores tekniske, digitale og merkantile uddannelser. Og dét, kombineret med samarbejde med byens virksomheder og et studiemiljø, der stiller skarpt på innovation og iværksætteri, er vores styrke. Vi udvider et uddannelsesmiljø, hvor virksomhedernes behov bliver matchet én til én, og hvor dimittenderne bidrager direkte til vækst i Roskilde og regionens erhverv allerede i praktikperioden – kort fortalt bliver det nye uddannelsesmiljø til glæde og gavn for både de studerende og resten af Roskilde"

Akademichef, Peter Schwalbe

Fuldtidsuddannelser
Internationale fuldtidsuddannelser
Efteruddannelser

Find din næste efter- eller videreuddannelse – klik her og kom til hovedsiden for efteruddannelse. Hvis du vil se Roskildes udbud, skal du vælge Roskilde i rullegardinet, når du søger.

Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser
Efter- og videreuddannelser
Fuldtidsuddannelser

Maglegårdsvej 2, 4000 Roskilde

+45 5076 2630

easj-roskilde@easj.dk

Studievejledning:

Lotte Falk Primdahl Anne Marie Fuglsang-Damgaard Lone Buhl Inge Langberg Kjær Charlotte Torp Jensen Kaj Reiter Telefonnummer 5076 2680 Mandag til torsdag kl. 9 – 10 og kl. 14 – 15