Sjællands Erhvervsakademi

Årets Zealand-praktik 2020

Nu kan du nominere din praktikvirksomhed til Årets Zealand-praktik 2020!

Hvis du mener, at dit praktikophold og din virksomhed er et godt match og fortjener en nominering til årets bedste Zealand-praktik, så overrask virksomheden ved at nominere den!

Du nominerer din praktikvirksomhed ved at udfylde og indsende formularen længere nede. Husk at skrive en kort og præcis motivering af, hvorfor netop dit praktikophold er årets bedste – kom gerne med konkrete eksempler. Du har mulighed for at linke til en video, som du laver enten som motivering i sig selv, eller som supplement til den skriftlige motivering.

Hvornår kåres årets Zealand-praktik?
Årets Zealand-praktik kåres blandt de nomineringer, I sender ind i efteråret 2019 og i foråret 2020. Vinderen kåres senest den 1. maj 2020. Vindervirksomhed og -praktikant går videre til den store landsfinale i Århus den 19. maj 2020. Til landsfinalen dyster alle erhvervsakademiernes lokale vinder-virksomheder og deres praktikanter om at vinde titlen for hele landet. Du skal som studerende holde et oplæg om din praktik, og et dommerpanel bestående af erhvervsfolk, iværksættere og politikere kårer årets vinder. Længere nede kan du få et indtryk af, hvordan det forløb sidste år.

Årets Zealand-praktik 2019
Josefine og Skjoldby & Co. vandt publikumsprisen til landsfinalen i maj 2019. Læs om Josefine, markedsføringsøkonom fra Zealand og Skjoldby & Co., hendes praktikvirksomhed, som nu er hendes faste arbejdsplads.

>> Læs artiklen og se videoen her

 

Kontakt

Anna Schmedes Nielsen

Kommunikations -medarbejder

50762833

ansn@zealand.dk

Rektorat

Køge

Nicolai Zimling Fich

Kommunikationsleder

50762800

NzFi@zealand.dk

Rektorat

Køge